Over ons – MAATSCHAP FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK THOMSONPLEIN – ‘s-Gravenhage

Over ons

Over ons

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Wist u dat u bij onze praktijk terecht kunt met en zonder verwijzing van uw huisarts of medisch specialist? Wanneer u op zoek bent naar een fysiotherapeut kunt u zich bij ons direct  inschrijven. Verder vindt u op onze website informatie over de praktijk en over hoe u ons kunt bereiken voor het maken van afspraken .

Wij werken met een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten. Binnen ons team staat kwaliteit hoog in het vaandel en zorgen wij er voortdurend voor dat iedereen die voor ons kiest de best mogelijke behandeling krijgt. De praktijk bestaat uit 3 behandelkamers en een volledig ingerichte oefenzaal met loopband, hometrainer, krachtapparatuur waaronder pulley en Fly Wheel training en attributen/oefenmateriaal voor individuele behandelingen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk om samen met u te werken aan uw herstel.